YRAN

 
 
Alltså yran, var börjar man? Hur beskriver man årets bästa helg? Helgen man sett fram emot så länge och som hela tiden lyckas överträffa ens förväntningar. På fredagen drog jag, My och Kevin oss ner till ängarna eftersom solen vågade kika fram litegrann. Hur trevligt som helst, mycket folk med många man känner.

Vi drog sedan hem till My för att föra och käka middag. Linnea och hennes kompisar kom också och vi hade det riktigt trevligt! Vi drog ner på området och såg Norlie & KKV som var så jävla grymma! Lite senare skulle jag dock gå ut och ringa ett samtal och då vinglar en kille in i mig så jag faller framåt och skärmen på min telefon sprack. Så jag gick faktiskt hem då för jag vart så jävla förbannad haha. 

Igår var vi på ängarna hela dagen, det bjöds på fantastiskt bra väder och skönt häng så det var jättetrevligt! Sedan grillade jag och Kevin och sedan förade vi med hans kompisar vilket också var jättetrevligt! Vi drog till området och hade det bara så jävla kul. Träffade många jag inte träffat på länge så det var superkul! 

 

Är typ ledsen för att denna helg är över, MEN å andra sidan kickar vi igång studentveckan imorgon vilket känns så jävla roligt!

Allmänt | | Kommentera

MAC

 
Bra dag, MYCKET bra dag. Jag och Kevin åt middag ute, vi åt på vezzo vilket var väldigt trevligt. Nör vi kom hem drog vi med mamma och pappa och köpte en dator till mig som tidig studentpresent och jag är såååå lycklig. Efter det gick jag My och Linnea på båten en stund och sedan gick vi på allstar för att umgås och fira att allt skolarbete är bortgjort. Alltså så otoligt skönt. Imorgon är det yran också vilket jag är så fruktansvärt taggad på, kommer bli så himla kul! Nu ska jag sova så jag är pigg och fräsch imorgon. Natti!
Allmänt | | Kommentera

DONE

Bild från Turkiet
Jag tog mig ut på en joggingrunda tillslut. Det gick trögt och långsamt, men jag tog mig runt utan att stanna av eller hå någonting, så jag är nöjd! Jag måste verkligen kolla upp om jag har ansträngningsastma för jag kan knappt andas som det är nu. Är bara så dålig på att ta tag i saker och ting. 

Jag har gjort bort allt i skolan bortsett från en uppgift, men den jobbar jag med på kektionstid bara och kommer troligtvis bli klar på onsdag så det känns riktigt skönt. Nu är det bara att sitta av tid i skolan fram till studenten. Så jävla sjukt. Snart är det över.
Allmänt | | Kommentera
Upp