YRAN

 
 
Alltså yran, var börjar man? Hur beskriver man årets bästa helg? Helgen man sett fram emot så länge och som hela tiden lyckas överträffa ens förväntningar. På fredagen drog jag, My och Kevin oss ner till ängarna eftersom solen vågade kika fram litegrann. Hur trevligt som helst, mycket folk med många man känner.

Vi drog sedan hem till My för att föra och käka middag. Linnea och hennes kompisar kom också och vi hade det riktigt trevligt! Vi drog ner på området och såg Norlie & KKV som var så jävla grymma! Lite senare skulle jag dock gå ut och ringa ett samtal och då vinglar en kille in i mig så jag faller framåt och skärmen på min telefon sprack. Så jag gick faktiskt hem då för jag vart så jävla förbannad haha. 

Igår var vi på ängarna hela dagen, det bjöds på fantastiskt bra väder och skönt häng så det var jättetrevligt! Sedan grillade jag och Kevin och sedan förade vi med hans kompisar vilket också var jättetrevligt! Vi drog till området och hade det bara så jävla kul. Träffade många jag inte träffat på länge så det var superkul! 

 

Är typ ledsen för att denna helg är över, MEN å andra sidan kickar vi igång studentveckan imorgon vilket känns så jävla roligt!

Allmänt | | Kommentera
Upp