SHOES

 Fick med mig dessa skor från Gant idag så nu vill jag att det ska bli bättre väder och lite torrt ute så jag kan använda dem! Tänker mig att dom kommer bli väldigt fina i sommar till en klänning och bara, bruna ben.

Skoldagen har gått ganska fort och på sista lektionen var min lärare sjuk så jag satt kvar en liten stund och skrev på ett arbete och sedan for jag och hämtade ut nya arbetsbyxor innan jag for till stan. Jag träffade My en snabbis och vi köpte biljetter till kårhuset till Torsdag. Ikväll står träning på schemat. 

Allmänt | | Kommentera

IT'S OVER


Trodde verkligen ALDRIG att jag skulle säga detta, men äntligen är det Söndag och helgen är över. Jag jobbade igår och idag och haar klivit upp klockan 05.00 för att vi skulle börja jobba klockan 06.00. Syrran skulle även ha skjuts till krogen både fredag lördag och Kevin kom hem lite förfriskad mitt i natten och väckte mig efter att ha avrit på AW efter jobbet i Fredags. Så jag har sovit lite och dåligt och klivit upp tidigt = dålig kombo. Gjorde i alla fall hemmagjord pizza igår till middag, fantastiskt gott!
 
På Fredag är vi ledig från skolan, så då ska jag stänga av telefonen och ta en rejäl sovmorgon för det är så välbehövligt. 
 
Allmänt | | Kommentera

SUNNIESFick hem dessa skönheter idag. Har velat ha dem länge så jag är så nöjd. Jag hittade dem även för ett lite rabatterat pris på en sida så det känns extra bra! Synd bara att det vart snö igen, men det är ju förståss endast för att jag köpte dessa. Samma sak när jag köpte en vårjacka för några veckor sen, två dagar senare snöade det. Just my luck. Men, det är bara mars så jag kommer ju hinna ha dessa tills jag blir less!
Allmänt | | Kommentera
Upp