5 THINGS

1. Jag är jätte tidspessimistisk och är alltid minst 5 minuter tidig, oavsett var jag ska typ. Kommer inte ihåg sist jag var sen till skolan tillexempel, tror det var i ettan när jag åkte buss och den var sen.

2. På grund utav det ovan hatar jag när folk är sen, tycker det är så respektlöst och dåligt gjort. Visst om någon är sen någon gång, vi är alla människor och ibland händer saker som gör att man kommer sent, jag menar mer när någon är sen varenda gång man ska göra något och att man alltid får vänta på den.

3. jag har börjat tycka om doftljus supermycket! Tände verkligen aldrig ljus förut, men sen fick jag ett när jag fyllde år så sedan dess har jag gjort det ibland och tycker det är supermysigt.

4. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att bli vegetarian, vegan eller bara äta rawfood eller liknande. Tycker om kött och mjölkprodukter och ”vanlig” mat eller vad man ska säga alldeles för mycket, haha.

5. Jag har tagit på mig en 30-dagars utmaning att jag under 30 dagar inte ska äta godis, chips, popcorn dricka läsk osv. Det går väldigt bra, men är sugen typ varje dag haha.

 
Allmänt | |
Upp