HEELS

 
 
 
 

Drack en kopp kaffe med Moa och Emma i det otroligt fina vädret idag, efter det svängde jag in på Carizma och skulle egentligen bara kolla lite snabbt då dom har 20 % på allt vitt från Michael Kors. Såg dessa skor som även dom är från Michael Kors och blev helt fast, har kollat på dom på internet innan men inte fastnat för dom på samma sätt då. Provade dom, och de satt som en smäck så det var ju som ödet att det enda paret som stod framme passade perfekt. Tvekade inte en sekund på att köpa dom och är så himla kär, haha.

Min sko-sommar är räddad, dessa kommer jag ha varje dag. 

Allmänt | | Kommentera

TIRED

 
 
 
 

3 bilder från en världsbra fest som Alexandra styrde upp som födelsedagsfest i lördags. Vi drog igång några tjejer med fördrinkar och middag följt av lekar. Sedan droppade lite fler in och stämningen var på topp hela kvällen. Runt tolvslaget fick jag jätteont i knäna, jag kunde knappt stå utan det gjorde bara så himla ont, så jag följde inte med ut på krogen utan jag gick hem. Jag skulle dessutom upp klockan 06.00 för att börja jobba klockan sju så det var nog hur som helst för det bästa.
 

Hade fortfarande ont i knäna dagen efter och jag vet inte vad som hänt faktiskt, men just nu känns det bättre så det är skönt! Igår somnade jag hur som helst vid klockan fem på kvällen och sov ända tills larmet ringde klockan 07.00, jag har alltså sovit 14 timmar inatt. SÅ skönt!

Allmänt | | Kommentera

SUMMER WEAR

 
Köpte dessa två godingar i veckan och är så himla nöjd! Dessa kommer bli superfina i sommar till en bränna och klackar eller ett par vita sneakers. Klänningen är köpt på BikBok för 199 kronor och jumpsuiten är köpt på Ginatricot för samma pris. 
Allmänt | | Kommentera
Upp